Трансляція серії веб-конференцій "Всеукраїнський безкоштовний онлайн-марафон "Бізнес-руханка" для Prom / Rozetka

Трансляція серії освітніх зустрічей із студії Prom.ua. Мультистрім у 5 соц мереж: YouTue Prom, YouTube Zakupki, YouTube Vchasno, Facebook Zakupki, Facebook Vchasno
Цей марафон «Бізнес-руханка» проходить у рамках освітнього проекту «Україно, не зупиняйся!». Також, вона є частиною безкоштовної освітньої онлайн-платформи для підприємців Школи Ecoma. Основа мета - навчити початківців створювати бізнес і налагоджувати процеси, уникаючи типових помилок. Компанії із досвідом дізнаються, що таке бізнес-мислення, як працювати ефективніше та де отримувати потрібні компетенції. А бізнеси, готові до рішучих кроків, зрозуміють коли і як їх потрібно робити.
Special Events Coordinator / evo.company
Отже, що у нас було: весела ведуча та модератори, спикіри із своїми презентаціями та місіями, студія, повністю обладнанна під проведення вебенарів та конференцій, логотип компанії та хайпові теми.

Усі випуски всеукраїнського безкоштовного онлайн-марафону "Бізнес-руханка"

Інфо та статистика по усім випускам
Що ми зробили:
1. Виготовили авторський таймер;
2. Повністю технічно забезпечили транляції (світло, 3 камери, 6 радіо петлічок тощо);
3. Провели 5 трансляцій веб-конференцій у форматі мультистрім (на 5 платформ);
4. Зібрали непогану статистику та позитивний охват із новими підписниками;
5. Допомогли у просвітницькій діяльності.
Хештег проекту - #УкраїнаНеЗупиняйся
Менеджер проекту - Ганна Буклєєва
Режисер - Рома Лі
Оператори - Антон Кріцкий, Юрко Козир
Звукорежисер - Ігор Задорожний
Залишити заявку
Якщо ви все таки надумали зробити трансляцію вашої конференції або вебінару - мы залюбки допоможемо! Для цього:
- або пишіть нам на syndicate@ukr.net;
- або дзвоніть нам на: +38 (050) 88-76-192 або +38 (068) 35-111-69;

Ми все ретельно прорахуємо, наберемо вас та розповімо про все доступною мовою.